illusie is mijn passie

Op negen jarige leeftijd ontving hij van zijn oom een goocheldoos. Na maanden van oefenen presenteerde hij zijn trucs in de pauzes op school en tijdens verjaardagen. Vanaf dat moment wist hij het zeker: Henk wilde illusionist worden. In het jaar 2009 starte hij zijn bedrijf. In de jaren die daaropvolgde stonden veelal in het teken van het ontwikkelen van nieuwe illusies. Tevens verzamelde hij een team van medewerkers omzich heen van technici tot camaraman waarmee hij nu elk project van bedrijfs/ personeelsfeest tot jubileumsfeest tot in de puntjes voorbereid en uitvoert.

10 jaar later

Inmiddels weten Henk Spaans en zijn team dankzij hun jarenlange ervaring uw wensen op unieke wijze vorm tegeven in een show passend bij uw event. Bent u opzoek naar een spectaculaire afsluitings act of wilt u een product of merk lanceren op een opvallende manier? Ons team is gespecialiseerd om alle (technische) facetten die bij een illusie act komen kijken op een professionele manier op te pakken. Wij denken graag met u mee!

Ondermeer deze bedrijven gingen u voor:

Picture

Wintervoorstelling Showbird

illusionist Henk Spaans: Show: The Houdini Room

Op woensdag 13 februari organiseerde artiestenplatvorm Showbird i.s.m. Voedselbank Haaglanden voor haar cliënten een groots opgezette Wintershow. Ruim 300 cliënten genoten zichtbaar van een gevarieerde show met dans, humor en vele illusies. Illusionist Henk Spaans bracht het publiek in verwondering met zijn stage illusion show vol interactie, humor en spannende illusies.

Event show
Picture

The Houdini room

illusionist Henk Spaans: Show: The Houdini Room

De nieuwe show van Henk spaans: 'The Houdini Room' ging eind december 2018 in Scheveningen tijdens een magische dinnershow in Première. In een nieuw decor met nieuwe illusies worden bezoekers meegenomen naar de jongere jaren van Harry Houdini. Een show vol geschiedenis in een eigentijdse setting en onverklaarbare illusies. Nu te boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement! #Thehoudiniroom

Show
Picture

Madurodam

illusionist Henk Spaans Madurodam

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Stichting Anton Constandse werd er voor de hele organisatie een groot cliëntenfeest georganiseerd in Madurodam. De Zuid-Hollandse illusionist nam het 525 tellende publiek mee op een reis vol humor en spectaculaire illusies. De oprichter van Anton Constandse mevrouw Liddy Zaat nam tijdens dit evenement afscheid van de organisatie waarna zij op spectaculaire wijze verdween en de nieuwe directrice Arjenne Daams verscheen. #jubileum #verwisseling #madurodamevents

Anton Constandse Jubileum feest
Picture

45jarig jubileum, Verhuurbedrijf Paul

illusionist Henk Spaans Verhuurbedrijf Paul 20jarig jubileum

Verhuurbedrijf Paul bestaat 45 jaar en dat moest gevierd worden. Henk Spaans werd gevraagd om verrassend entertainment te verzorgen. Henk Spaans verwonderde de gasten met kleine trucs direct onder hun eigen ogen. Ter afsluiting werden de gasten getrakteerd op een spetterende illusieshow. " Door de combinatie van kleine magie aan tafel en de illusie show werd het jubileum feest een groot succes" aldus onze opdrachtgever.

Verhuurbedrijf Paul
Picture

Show met Guido`s orchestra

Guido`s Orchestra en illusionist Henk Spaans

Ter gelegenheid van de benefietavond van Stichting ProPlan zorgde illusionist Henk Spaans in samenwerking met nr.1 pop-orkest Guido`s Orchestra voor een unieke show. In een uitverkochte Goudse Schouwburg bracht Henk Spaans spectaculaire illusies die onder luidt applaus werden ontvangen. Ter afsluiting van de illusieshow werdt het publiek getrakteerd op een magische en verrassende verschijning van presentator Bert van Leeuwen waarna hij het eind-bedrag bekend maakte.

Gala show en benefietavond
klaar om bij ons een bakje tekomen doen?

Contact

contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

mail@henkspaans.nl

Volg mij op social media