over

illusie is mijn passie

Op negen jarige leeftijd ontving hij van zijn oom een goocheldoos. Na maanden van oefenen presenteerde hij zijn trucs in de pauzes op school en tijdens verjaardagen. Vanaf dat moment wist hij het zeker: Henk wilde illusionist worden. In het jaar 2009 starte hij zijn bedrijf. In de jaren die daaropvolgde stonden veelal in het teken van het ontwikkelen van nieuwe illusies. Tevens verzamelde hij een team van medewerkers omzich heen van technici tot camaraman waarmee hij nu elk project van bedrijfs/ personeelsfeest tot jubileumsfeest tot in de puntjes wil voorbereiden en uitvoeren.

10 jaar later

Inmiddels weten Henk Spaans en zijn team dankzij hun jarenlange ervaring uw wensen op unieke wijze vorm tegeven in een show passend bij uw event. Bent u opzoek naar een spectaculaire afsluitings act of wilt u een product of merk lanceren op een opvallende manier? Ons team is gespecialiseerd om alle (technische) facetten die bij een illusie act komen kijken op een professionele manier op te pakken. Wij denken graag met u mee!

Ondermeer deze bedrijven gingen u voor:

Picture

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Stichting Anton Constandse werd er voor de hele organisatie een groot cliëntenfeest georganiseerd in Madurodam. De Zuid-Hollandse illusionist nam het 525 tellende publiek mee op een reis vol humor en spectaculaire illusies. De oprichter van Anton Constandse mevrouw Liddy Zaat nam tijdens dit evenement afscheid van de organisatie waarna zij op spectaculaire wijze verdween en de nieuwe directrice Arjenne Daams verscheen. #jubileum #verwisseling #madurodamevents

Anton Constandse Jubileum feest
Picture

Verhuurbedrijf Paul bestaat 45 jaar en dat moest gevierd worden. Henk Spaans werd gevraagd om verrassend entertainment te verzorgen. Henk Spaans verwonderde de gasten met kleine trucs direct onder hun eigen ogen. Ter afsluiting werden de gasten getrakteerd op een spetterende illusieshow. " Door de combinatie van kleine magie aan tafel en de illusie show werd het jubileum feest een groot succes" aldus onze opdrachtgever.

Verhuurbedrijf Paul
Picture

Met veel creativteit hebben we dit project in samenwerking met onze opdrachtgever Welzijn Den Haag ontwikkeld. Uitgangspunt was dat de show geschikt moest zijn voor de doelgroep 4 tot 11 jaar en dat de show op verschillende locaties kon worden uitgevoerd. illusionist Henk Spaans nam het publiek tijdens De Magische Diamant mee op een spannend avontuur.

Welzijn Den Haag
Picture

Ieder jaar organiseert Stichting Zebra een groot feest voor haar 750 vrijwilligers. Als dank voor het vele werk wat zij verzetten verzorgde Henk Spaans de spetterende afsluiting van deze feestelijke avond.

Stichting Zebra
Location

illusionist Henk Spaans werd gevraagd om het Zuiderstrandtheater op magsiche en spectaculaire wijze te openen. Er werd een speciale act ontwikkeld met een Schevenings thema. Als klap op de vuurpijl verscheen voor het publiek geheel onverwachts de burgemeester van Den Haag. Het projectteam van alle festiviteiten werd nauw betrokken bij de ontwikkeling van de openingsact. Henk Spaans liet het publiek na zijn optreden in verbazing achter. "Het was een groot succes" aldus één van de organisatoren.

Zuiderstrandtheater
Picture

Tijdens de festiviteiten rondom 100jaar Duindorp bracht Henk Spaans een magische show in de openlucht. Het publiek kwam ogen tekort om alle illusies te kunnen volgen. Heeft u ook een event in de openlucht. Henk Spaans en zijn team geven uw event graag een magische touch. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Show in openlucht
Picture

Ter gelegenheid van de benefietavond van Stichting ProPlan zorgde illusionist Henk Spaans in samenwerking met nr.1 pop-orkest Guido`s Orchestra voor een unieke show. In een uitverkochte Goudse Schouwburg bracht Henk Spaans spectaculaire illusies die onder luidt applaus werden ontvangen. Ter afsluiting van de illusieshow werdt het publiek getrakteerd op een magische en verrassende verschijning van presentator Bert van Leeuwen waarna hij het eind-bedrag bekend maakte.

Gala show en benefietavond

Contact

contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

info@henkspaans.com

Volg henk spaans op social media