Goochelaar & illusionist Henk Spaans zet de juiste sfeer op uw bedrijfsfeest of evenement!

Sinds jaar en dag verzorgt Henk Spaans illusieshow tijdens bedrijfsfeesten, evenementen en andere gelegenheden. Bekijk hier een selectie welke bedrijven u voor gingen.

Vaak wordt aan mij gevraagd of het mogelijk is om de illusieact aan te passen op het thema van het bedrijfsfeest of ander business-event. Daarom hebben wij ons gespecialiseert in illusieshows op maat. Van productpresentatie, opening van een bedrijfspand of kantoor tot en het verschijnen van gast, directeur, presentator of arties. Dit behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wij beschikken over ruime ervaring om speciale gelegenheden de juiste magische impact te geven.

Wanneer uw met de voorbereidingen van uw bedrijfsfeest begint en overweegt een goochelaar of illusionist te boeken. Hou dan rekening met een aantal zaken: Waar vind het optreden van de illusionist plaats en hoeveel mensen verwacht u tijdens het business-event?

Het begint met een idee: Samen met mijn (technisch) team van danser tot licht technicus denken wij graag met u mee om uw evenement een magische boost te geven.

Referenties