Highlights

Illusieshow in Madurodam

Voor stichting Anton Constanse verzorgde illusionist Henk Spaans en zijn team tijdens het jubileum feest voor haar 600 cliënten een illusieshow.

Hoogte punt van de show was de magische verdwijning van de vrouwelijke oud directeur en in een split-second de verschijning van de nieuwe directeur.

Jubileum Verhuurbedrijf Paul

Voor het 45 jarig bestaan en ter gelegenheid van het het feestelijke moment en het doorgeven van het familie bedrijf aan de volgende generatie verzorgde illusionist en magic entertainer Henk Spaans een zinderende illusieshow op maat. Daarbij werdt gebruik gemaakt van het podium die door Verhuurbedrijf Paul zelf is neergezet. In goed overleg en een goede voorbereiding paste de illusieshow ook op deze locatie en genoten de klanten van dit bedrijf van spectaculaire illusies door illusionist Henk Spaans.

Opening Zuiderstrandtheater

In het theaterseizoen 2014/2015 werd het splinternieuwe Zuiderstrandtheater aan de havan van Scheveningen (Den Haag) officieel geopend. De opdracht was een spectaculaire illusieshow met als afsluiting een magische verschijning van toenmalig burgemeester Jozias van Aartsen. De ruim 750 genodigde en gasten genoten zichtbaar van de vele spectaculaire acts en illusies. Lees hier een aantal referenties.

Magische opening bedrijfspand Reclamebureau MCR

Na een spectaculaire verbouwing werd het nieuwe kantoor van Reclamebureau MCR feestelijk tijdens een bedrijfsfeest en opendag geopend. In aanwezigheid van medewerkers, zakenrelaties en toenmalig wethouder Karsten Klein verwierf Henk Spaans de harten van het publiek met publieksinteracties en zijn meest bijzondere illusies.

Benefietavond - Goudse Schouwburg - Stichting ProPlan

Stichting Proplan organiseerde haar benefiet avond in de Goudse Schouwburg. In samenwerking met The Maestro en The European Pop Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) ontwikkelde Henk Spaans en zijn team een muzikale maar bovenal magische introductie van het eindbedrag. Tegen het einde van de feestelijke avond genoten ruim 800 gasten van illusieshow op maat. Tijdens deze bijzondere show verwonderde hij het publiek met een aantal spectaculaire illusies. Hoogtepunt van de avond: De magische verschijning van de cheque en presentator Bert van Leeuwen.

Spectaculaire illusies in het Kurhaus, Scheveningen

illusionist Henk Spaans mocht zijn kunsten vertonen in het statige Kurhaus tijdens een gala diner show. Hij nam het 200 tellende publiek mee in een magisch avondtuur. ‘Het was een eer om in dit historisch gebouw in mijn eigen stad op te mogen treden’.